onsdag 3. november 2010

1 November!

I dag var det skikkelig "griseføre" med masse gjørme, og små stier er kanskje ikke helt tingen da?
Jeg og Cæsar hadde tenkt å gå langs hovedstien innover, men der møtte vi noen som hadde gått tur, og de hadde møtt på en elg lengre inn i veien, så da tok vi en annen sti som var mindre. Med utkikk etter elgspor gikk vi langs ei elv som Cæsar ble meget glad i, faktisk så glad at han prøvde å legge seg oppi hele elva!


Med litt list (en lever-godis i hånda) fikk jeg stoppet badeturen før han ble gjennomvåt, men da vi fortsatte ett stykke videre var det jo så utrolig mye vann overalt, så vi begge ble både våte og gjørmete! Det skal vises at man har vært ute på tur, mener Cæsar;)

På ettermiddagen kom dachsen Raja en tur innom for å hilse på å se om hun likte seg. Eieren var veldig  skeptisk til dette da Raja aldri har likt andre tisper, så vi var begge spent på om hun kom til å gå overens med mine to jenter. Først fikk hun en liten omvisning alene i huset, deretter fikk hun møte på Arja, og til slutt lille Cava - og det hele gikk kjempebra, de godtok hverandre tvert - Så Raja er velkommen tilbake når hun måtte ønske det!

3 kommentarer:

  1. Cæsar elsker og legge seg ned å bade i det som er av bekker og dammer :)

    SvarSlett
  2. Ja det skal være sikkert - også er han veldig glad i å plante en labb i sida mi rett etterpå for å signere sin tilstedeværelse ;)

    SvarSlett