søndag 7. november 2010

4 og 5 November

  

4 November tok jeg med Cava og hentet Cæsar til å gå på tur - i dag kjørte vi til Haflsund der det er noen flotte løyper å gå. Cava var litt for mye for Cæsar til å begynne med, da Cava er ganske leken ut av seg. De har etterhvert blitt gode turkompiser som trives godt ilag. Det ble den lengste turen som Cava hittils har gått "helt alene", for vanligvis må jeg bære henne i ryggsekken siste delen av turen, men i dag ble hun så gjørmete at det fikk gå sin gang. 

Cæsar er ganske oppmerksom på denne lille valpen, og følger godt med - men gjør aldri noe som kan skade henne. Hvis han vil være med på leken hennes, legger han seg pent ned! :)

5 November tok jeg også Cava med da jeg hentet Cæsar, for til tross for at vi har besøk av en valp hjemme i dag, var hun ikke interessert i å gjøre noe annet enn å ligge å kose på matmors fang. I dag gikk vi her på Hasle, og fulgte storveien innover. Vi møtte en god del andre hunder på turen, og jeg fikk min strid i å klare å holde sterke Cæsar "i sjakk" - men det gikk helt greit når jeg fikk Cæsar i sitt. 

Så møtte vi på en ELG!! Ja - jeg så den heldigvis først, så jeg sprang rundt ett tre for å være sikker på at jeg skulle klare å holde Cæsar om han skulle begynne å springe etter den.
Mot all forventning skjedde det ingenting - tvert i mot! Cæsar ble redd, sprang til meg og stilte seg bak meg - i det samme så elgen oss, og tuslet ganske raskt inn i skogen igjen, mens Cava luktet rundt å lot til å ikke ha lagt merke til den ;)

1 kommentar: