mandag 15. november 2010

10 November

I dag har vi hatt en utrolig koselig dag med Ernst på besøk - jeg begynner å kjenne Ernst bedre og Ersnt begynner å kjenne meg - i dag har alle hundene gått veldig godt ilag, bortsett bra en gang da Ernst og Cava ble for mye med i leken, og begge to satt i ett pip samtidig (Det gikk veldig greit for seg etterpå) Sneen kom i går kveld, og det syns Ernst og Cava var kjempemoro! Ernst jaget snøfnuigg på verandaen til den store gullmedaljen, og Cava likte å blåse bort snøfnuggene med nesa. Mistet akkurat øyeblikksbilde da de gjorde det, men men.
Litt senere fant vi en moro aktivitet - nemlig godbiter i flaske - godbitkong er absolutt ikke nødvendig så lenge man har litt fantasi! Allemann fikk hver sin flaske, og de hoppet, og bet, sparket og slengte, og gjorde virkelig en knalljobb med å få gobitene ut av flaska!

Ernst tok oppgaven som en lek og tømte sin flaske først Cava hadde derimot litt problemer, men de to teknikkene hennes fungerer kanskje ikke så godt:
1. Bjeffe på flaska - flaska ble ikke skremt, og hadde ikke lyst å gi fra seg noen godbiter når hun oppførte seg slik... 
2. Bite på flaska - flaska fikk ikke noe særlig vondt, og stakk derimot bare ifra henne når hun forsøkte å komme seg inn i flaska...
Med litt hjelp fra "storesøster" gikk det til slutt rette veien, og Cava fikk alle godbitene sine til slutt :) 


                                                                                                                                                                     

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar