torsdag 25. november 2010

26. November

I dag har det vært kjempeflott turvær, og det har vært deilig å kunne få lov med å jobbe med slikt når det er så pent vær ute! Har tilsammen gått 4 timer tur idag, så det kjennes på kroppen ;)

I dag tok jeg med meg Arja og Cæsar og dro opp til Børtevann - planen var å gå opp Høgnipa, men der drev de på med redningsøvelse, så vi tok turen rundt Børtevannet og opp en annen tursti på baksiden av vannet.

Innover veien var det møtte vi på en del hunder, blant annet en Border Collie som bodde på en av gårdene, og den gikk løs, så den fulgte etter oss ett stykke innover. Cæsar la nok ikke merke til den i det store, men Arja funderte litt på hva den drev på med, men lot ikke å bli mer påvirket hun heller. Heldigvis gikk den hjem igjen når vi gikk oppover stien  -  Vel oppe, stoppet vi på en liten tue der vi hadde god utsikt utover skogen og vannet og der fikk de litt godbiter og vann, og jeg fikk en aldri så liten pust i bakken mens hundene spaserte rundt å luktet.
Jeg hadde ikke langlinene med i dag, men begge gikk løse med båndene etter seg. 

Når vi kom ned mot børtevannet igjen, gikk vi over ett jorde for å komme ned mot vannet - og da fikk hundene farta på seg!

                                                         Ett aldri så lite bildeskred :)


Etter lekeøkten, sprang Arja tvert ned mot vannet som var isbelagt - Arja er nemlig superglad i å grave isflak å spise de, så hun regnet nok med det var samme moro'en med denne isen, men når hun kom utpå seilet hun avgårde som Bambi med en fot i hver retning! Det kunne også vært en skummel affære om ikke isen hadde vært tykkere. Hun ble nok så forfjamset av den glatte isen, så hun lot seg ikke spørre to gang når jeg kalte henne inn igjen, da med en litt mer rolig og balanserende gange :)

Jeg må si jeg har en liten dilla på hodebilder, og spesielt når solen var så gyllen som i dag, da får man virkelig fram personlighetspregene: Eurasieren Raiko som vi har på besøk

2 kommentarer:

  1. Cæsar storkoste seg :))) Han har ligget rett ut og sovet helt fra han kom hjem.
    For oss er det gull verdt å ha Hundepasseren :)

    SvarSlett
  2. Nydelige finværsbilder! Enig i at profilbilder ofte blir flotte.
    Skjønner du har noen hektiske dager med så mange hunder i hus, men ser ut som du sjonglerer de fint rundt likevel. :)

    SvarSlett