onsdag 3. november 2010

3 November

Etter noen kalde dager med mye regn var det godt å få en oppholdsdag, selv om marka enda er veldig våt.
Ernst har vært her på dagsbesøk, og vi har tilbrakt en god stund ute i hagen i høstsola. Det er jo også mye bedre å være ute når man kan, spesielt ilag med andre hunder! En nabo-hund stakk også turen innom, en golden hanne. Han har vært på utkikk etter Arja som har løpetid nå, så han ble veldig glad for å endelig få lukte litt på henne.
Ernst tok godt imot besøket, men ble litt for overivrig etterhvert, så vi måtte skille de litt av. 

Oppstilling er i de i allefall utrolig flinke på, det skal sies - felles-dekken kommer vel etterhvert når de små har fått flyt i dekk-øvelsen =)

Ute fikk vi også prøve oss litt på godte-spor, det var kjempepopulært blant alle tre :)Og Ernst som er 5 måneder er jo ikke kjønnsmoden enda, men i dag tror jeg han fikk forsmaken på det gitt - Arja var utrolig interessant, og det var ett tosifret antall ganger han ville hoppe opp på henne i løpet av dagen - selv om Arja sa ifra var jeg viktig på at det ikke var lov - men som mannfolk er, så ble jo også Ernst småstresset av dette, så jeg sendte likesågodt Arja opp i 2etg til svigerbror, og da ble Ernst raskt roligere.

Etter tiden ute i hagen var alle firbente nokså enige om hva som gjaldt - Sooove!

2 kommentarer:

  1. Så fiiine vofsa! Og så fort ho Miss Cava veks!!

    SvarSlett
  2. Ja ho e blitt så stor no - no kommer ho sæ opp i sofaen om ho tar springsats åsså :)

    SvarSlett