torsdag 14. april 2011

Onsdag 13.April

Onsdag hadde jeg hund fra morgen til kveld, en herlig jobb-dag :D 

På morgenen kom Tassen og Ernst for å være her, og det kan til tider bli litt mye da Tassen ikke syntes noe om Ernst - når de er ilag inne må jeg følge med som en hauk, da de raskt kan bli veldig uenige, selv om Ernst prøvde å ro ned situasjonen opp til flere ganger. Ute i hagen gikk det som regel greit, men ute på tur måtte jeg bruke mye energi for at de skulle beholde roen. Nå vet jeg jo at Ernt og Cava passer best ilag, mens Tassen og Arja har det veldig trivelig ilag, så jeg pleier å dele de opp slik når vi går tur. Ellers var det jo ikke akkurat fint vær ute på formiddagen, så litt søvn takket de ikke nei til ;)

Etter en tur innom jobben, bar det avgårde på det første Cavalier-treffet jeg har vært på her i sarpsborg - 11 Cavalierer fikk vi samlet og vi alle storkoste oss ute i 2 timer ved Tunevannet.Vi ble i allefall godt lagt merke til av forbigående!

Her er 7 av de 11 cavalierene i hilsing


Etter treffet var det bare å skynde hjem for å levere av mine hunder, for deretter å dra avgårde å hente Anton for en skogstur på Nordåstoppen.
Anton var ikke helt i form i dag, så for en gangs skyld gikk han ganske rolig ved siden av meg hele turen, og da klarte jeg jo å få ett par bilder også, med mobilen vel å merke :)
Det var i allefall blitt helt nydelig vær på kvelden, og vi gikk en sti fra Nordåstoppen og ned til Isesjø så Anton fikk "plaske" litt å drikke. Var nok ganske iskaldt, men vann er vel fortsatt vann?Litt hopp å sprett blir det selv om formen ikke var på topp.En liten pust i bakken å litt klø og kos før vi snudde å gikk tilbake

Når jeg snublet inn døra kl 20.00 hadde jeg nesten vært ute i 10 timer, med småpauser imellom vel å merke. Så hundepasseren sov godt i natt hun!

2 kommentarer:

 1. Blir sliten bare av å lese... Nydelige hunder :D planlegger dere nytt cavaliertreff?

  Hilsen Linnea og Diego. Ikke noen sau, vet ikke hvorfor det kom opp o_O

  SvarSlett
 2. Hehe, ja skjønte ikke helt navnet ;)
  Jo, denne gruppen har visst cavaliertreff hver uke! Så hadde vært utrolig moro å få vært med litt der også nå framover:)
  Men jeg satser fortsatt på at vi har "det andre" Cavaliertreffet 7 mai da ;)

  SvarSlett