onsdag 27. oktober 2010

27. Oktober

I dag var Ernst' første dagsbesøk hos oss! Eierne kom halv 8, og da lå enda jentene inne på soverommet og sov. Ernst luktet litt rundt og fant lekene raskt, så vi la oss på gulvet litt å lekte før Ernst fant veien inn i buret som han hadde med seg. Der sovnet han, og sov en god time før Arja hørtes inne på soverommet, og da var plutselig alle firbente i gang. Etter alle tre hadde fått seg en runde ute i hagen, fikk de leke litt, men det var kaldt og regn i dag, så Cava ville raskt inn igjen.

Arja og Ernst gikk veldig greit overens, de var ikke særlig interesserte i hverandre, men kunne finne på å leke bittelitt i ny og ne. Derimot gikk det over all forventning mellom han og Cava, de var selvfølgelig hele tiden ute etter å leke med hverandre, men sa jeg ifra roet de seg ned. Etter litt lek var det ut igjen, for valper trenger jo oftest lufting etter lek. Da jeg skulle spise valgte jeg å sette de i hvert sitt bur - men det var det ingen som var interesserte i - var det ikke Cava så var det Ernst som gråt, men de sovnet etter en stund, deilig å høre tre småsnorkende hunder!

Når de våknet igjen fant vi godbiter fram, og hadde litt sitte-trening, det gikk kjempeflott, men Ernst skvatt til når blitsen på kameraet gikk av, men bilde ble det jo :)Litt lek inne på stuegulvet er jo greit i mindre mengder, tror Cava storkoste seg med å ha besøk av noen som ville leke litt med henne!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar