mandag 25. oktober 2010

09 og 10 Oktober

Leo har tilbrakt nettene i stua, noe som gikk veldig bra forutenom fredagskvelden da svigerbroren min Bjørn skulle på arbeid kl 01.30 på natta - da var Leo god vakthund og sa godt ifra!
Lørdags etternuddag begynte Leo å leke, det har han ikke gjort hittils på besøket! Cava og Leo lå å smålekte på stuegulvet, men Cava lager mye støy, og da kommer storesøster Arja for å dempe, og legger seg midt mellom de. Lørdagskvelden kom, å når vi skulle legge oss, begynte Leo plutselig å leke med en ball som ligger i stua - men en liten beskjed var nok til at Leo skjønte opplegget.

Vi har gått to lengre turer i skogen, det var jeg, Arja, Cava og Leo. Cava var delvis på armen, og Arja var løs, men det ble fortsatt nok bånd å holde styr på når vi kom ut av skogen :) Hele turen ble en skitten affære med store gjørmepytter i stiene, så allemann fant dusjen når vi kom hjem - inkludert meg, som hadde fått gjørme i håret av alle plasser! Det har vært noen flotte dager med fint vær, og da kommer man ikke unna med litt fotografering :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar