fredag 3. februar 2012

Dagis å treff i skogen

Denne uka har vært påvirket av sykdom, så jeg har ikke klart alle oppdragene mine. Jeg håper ikke mine kunder har blitt for påvirket av dette - men noe fikk jeg jeg fortsatt til :-)

Onsdag var Zico og Daisy med oss på Cavalier-treff her i Sarpsborg. Selv om ikke alle var Cavalierer, fikk de fortsatt være med, å det ble ett riktelig koselig treff. For en gangs skyld var jeg ikke bak kameraet, å på grunn av at dette var ett Cavalier-treff, ble cavalierene prioritert på bildene.

Zico ble ganske oppgiret når vi møttes (men hvem syns ikke det er spennende med 11-12 nye hunder?) Tommy gikk med Zico litt bak oss andre til å begynne med for å øve litt på å gå pent, å det gikk veldig greit etterhvert - det er ingen tvil om at Tommy også er flink med hunder. Å Zico er heller ikke så verst med hunder! Cavalieren Chary syntes Zico var særdeles skremmende til å begynne med. Men når Chary fikk lukte litt på Zico når han la seg ned for å hilse, gikk det mye bedre.

Cavalier-gjengen (forutenom Ellen som står bak kameraet)

Arja: Snille pappa, gi meg litt pølse <3 

Akkurat ankommet grill-stedet. Daisy med grå-rosa strikkegenser, Cava i grønt, Arja i rødt, å Rosa i brunt bakerst. 

Foto-konkurranse! 

Siden dette er en så flott årstid med kritthvit snø, sol å mange muligheter til blinkskudd av lekende, glade hunder, vil jeg gjerne ha en fotokonkurranse! 

Nå vil jeg fri litt til mine kunder også (men alle her i Sarpsborg er velkommen til å være med), å håper at dere tar med kameraet ut i løpet av måneden for å knipse noen hunde-bilder som dere vil dele. 

Vinneren kåres 11.mars, å får en flott premie! 
(kommer tilbake til premie fortløpende, jeg har nemlig noe smart på lur som jeg tror alle hunde-eiere har behov for - premien veier litt, å kan derfor ikke sendes med posten)

Send inn ditt foto til warbergs.hundeservice@gmail.com!


1 kommentar:

  1. Hei,
    denne bloggen må jeg jo bare følge!!! <3
    Se gjerne på min blogg også, har to Cavalierer selv...

    SvarSlett