fredag 26. august 2011

Fredag så alt for raskt!

I dag har det vært flott vær, å da er det deilig å tilbringe dagen ute! Hjemme har Arja, Cava og Doffen vært ute i flere timer - vi fikk oss en god tur i skogen med langlina, å når vi kom hjem hadde jeg ett godbitspor klart i hagen - kjempestas for Arja og Cava, men Doffen var ikke interessert i godbitene, så vi lekte med en slange

Turen med Bobo gikk flott, å jeg syntes han trengte å bli litt flinkere til å gå pent i båndet, derfor trente vi konsekvent på det - gutten var kjempeflink å husket på det etterhvert - til og med når vi passerte folk og hunder! På slutten av turen fikk han få litt utløp, så vi lekte litt med ball i snor som jeg hadde tatt med. Jeg glemte helt å ta bilder, så det får bli til neste tur ;-)

Så var det My og Mio sin tur,

1 kommentar:

  1. Uff å huff det ble mye feil med dette innlegget! - noe skjedde med siden slik at alt ble bare rare kruseduller, så fikk ikke lov til å skrive den ferdig heller.

    Men Doffen har altså IKKE lekt med en slange! Det skulle være "Bamse-slange", som er en helt ufarlig slange så det er sagt! ;)

    SvarSlett