mandag 7. februar 2011

Nye hunder!

En liten oppsummering fra forrige uke:

Tirsdag gikk jeg tur med Anton igjen, og i dag var vi ved Tunevannet å gikk. Det var en god del andre hunder ute, så da fikk vi øvd en del på kontakt-trening og å gå pent i båndet. Anton ble fort lei av det, men jeg hadde lekeball med, og da gikk det mye lettere. Når vi kom ett stykk oppover Tune, gikk vi en løype innover i skogen, og da hadde jeg langlina på så han fikk springe litt - han kom springende vel og ofte for å hilse på, og sjekke ut om jeg hadde lyst å leke litt ilag med han, så det ble en koselig tur :)

I mørket var det ikke barebare å få til ett fint bilde, men fikk tatt ett bilde som ble nogenlunde greit: Mandag og onsdag var Ernst her på dagsbesøk, noe som går mye greiere etterhvert som tiden går- Ernst tar mye mer kontakt med meg, og setter seg gjerne ned ilag med meg for å få kos, han er blitt en skikkelig godgutt!  Litt lek blir det jo alltid, men Cava og Ernst er begge flinke nå på å avslutte på egenhånd når de er slitne. Ernst er også blitt flinkere på å ta "hintet" når han er for pådrivende med Arja.

Onsdag var jeg også å gikk en tur med duoen My og Mio. Jeg hentet de, så dro vi til skogen på Hafslund å gikk - det ble en flott tur, og Mio hadde løpetid, så hun ble ett interessant objekt for guttaboys som vi møtte på, men det gikk bra i grunn :)

Torsdag tok jeg Cæsar ut på en tur i Hafslund - Arja var også med, så de fikk leke litt. Det var veldig glatt både på hovedveiene og på skogsstiene, så er glad jeg har gode brodder - og jeg merket både Arja og Cæsar gikk veldig forsiktig i dag. Når vi kom gjennom skogen, ligger det tett i tett med store flotte jorder, der jeg slapp hundene. Nå skal jeg påpeke at jeg har spurt en av grunneierne der for en tid tilbake om det er greit på vinteren å bruke jordene, for slikt syns jeg er litt viktig.
Etter ca 20 minutter med konstant springing, litt pinnehenting og høy fart, var begge slitne - og resten av tilbaketuren gikk begge to daltende bak meg ;)

Så må jeg skryte litt av meg selv, for i forrige uke fikk jeg min første symaskin, og da måtte jeg jo prøve å lage hunde-dekken, så på fredag ble det ferdig!


Mandag 7/2

I dag har vi fullt hus, Ernst kom på morgenen på dagpass, samtidig som Golden Retriverne Mira (5 år) og Sofus (12 år) kom på besøk, og de skal være her til Torsdag :) De 5 hundene går flott ilag, men Mira liker ikke Ernst så godt, så hun sier ifra om han kommer for nærme. Ernst prøvde først å ri på Sofus - men ble satt på plass tvert, og nå virker det som Ernst både respekterer og skjønner at Sofus er eldst.
Mira har litt hjemlengsel, så den første tiden gråt hun en del, men det roet seg - nå sitter hun og piper hver gang jeg ikke klør henne hardt nok, så er ikke bare bare å gjøre andre ting ;)


Noen bilder fra i dag:  

Mira og Cava i lek

Sofus venter på å komme inn


Mira med Arja i bakgrunnen

Arja og Cava i lek


Ernst, Mira og Arja

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar