fredag 28. januar 2011

Dagene går raskt avgårde!

Nå har jeg akkurat tatt "helg" etter enda en uke med disse flotte hundene! Mandag hadde jeg Ernst her på dagpass, og Cæsar på tur - da hadde jeg med meg Arja og vi tre gikk oppe i lysløypa i Varteig - tok sjansen nå siden sneen er så hard slik at vi slipper å ødelegge skiløypene, og det gikk bra :) Arja og Cæsar var i farta, og da jogget vi ett godt stykke av løypa - noe begge storkoser seg med! Det blir en del snusestopp, men det er bare deilig å få en liten pustepause iblant:)

Tirsdag kveld gikk jeg en god tur med en ny "kunde", Boxeren Anton! Han er en lykkepille på 4 bein, han bruker ikke bena særlig mye da han oftest er i luften - men det er utrolig moro å gå tur med han, så det ble noen lekeøkter! Bilder kommer etterhvert :)


Onsdag kom Ernst i 10-tiden, og denne gang skulle han være her i to hele dager! På formiddagen lekte de som alltid, men på ettermiddagen skjønte de ikke helt hva som skjedde siden Ernst fortsatt var her?
Men han roet seg fint ned, og de ble veldig sammensveiset i løpet av dagene, de både spiste og sov ilag, noe som alltid varmer en matmors hjerte. Ernst utviklet litt matforsvar, så jeg har vært nødt til å sette opp grind på kjøkkenet, men jeg jobbet mye med dette den tiden han var her, og før Ernst dro igjen kunne han og Cava ligge å dele på en beinbit igjen :)

Fredagen brukte vi mesteparten av formiddagen til leking i hagen og litt trening. Arja og Cava trente litt utstillingstrening, og ute hadde vi noen greie lydighetsøvelser:  felles dekk, dekk og bli (bare Arja og Cava),sitt og bli, på plass, marsj og til slutt; sitt og bli med forstyrrelser - de klarte det allemann, men er ikke bare å trene med alle samtidig! Så avsluttet vi besøket av Ernst med lek og kos ute :)

Så dro jeg og Cæsar alene siden Arja og Cava var så slitne, men Cæsar fikk da leke allikevel! I dag dro vi fra Borregård, og gikk oppover i Kulås-parken i sentrum. Der møtte vi på 1 år gamle Kimo(tror jeg), en jack russel terrier gutt. De gikk kjempegodt overens, så vi hadde de løse og de fikk lekt en god stund ilag. Syns det er så koselig å se når store og små hunder går så godt ilag, og så flink Cæsar er med små hunder, og ikke minst hannhunder - det merkes at sosialisering er alfa og omega i allefall! :)

God Helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar