fredag 21. januar 2011

Oppe igjen etter 1 måneds stillstand!

Jula varer helt til påske? Etter jul har vi hatt nok å gjøre på hjemmebasis, vi har blant annet hatt mye besøk, og driver på å renovere i ytterhallen, så da går den meste tiden vi har til over til dette. Hjemmesiden har jeg derimot ikke fått satt opp igjen da vi er nødt til å koble ut kablene til hjemmeside-serveren under renoveringen, så den kommer opp med tiden.


Ett lite tilbakeblikk siden forrige gang - for noen av bildene har jeg samlet opp :)

20.12.10 var siste dagen Ernst var her før jul, og til forandring var Arja med på leken mellom Ernst og Cava, hele dagen! 
07.01.11 hadde vi familien vår fra Sverige her, og da blant annet "fille-niesen" min Ella, som er utrolig glad i hunder. Ella ville være med å gå tur med noen av hundene jeg jobber med, så da tok jeg henne med på tur med My og Mio - og da hadde vi en egen fotograf med på turen ;)


09.01.11 Hadde jeg fotoapparatet med meg ut i hagen når jeg var ute med hundene, og må bare legge opp noen "blinkskudd" ;)

BALL!?

12.01.11 Hadde jeg med meg Cæsar på en tur, og lek og kos er alltid sentralt - vi stoppet ofte på turen for å herje litt i sneen ;)

2 kommentarer:

  1. Ja Cæsar er glad i et snøbad.
    Men ikke alltid like moro kl halv seks om morgenen når vi bare skal gå en kjapp baisetur rundt kvartalet før jobben, og han absolutt må ta seg noen skikkelige ryggstrekker så fort han ser en passelig snøflekk:)

    SvarSlett
  2. hehe, kan jeg godt tenke meg! Jentene mine er hekta på å spise snø, og uansett hvor travelt man har det, så skal de bare ha èn bit til, og èn bit til ;)

    SvarSlett